Waarom Vestus

Op ons kunt u bouwen!

Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie van uw woning of utiliteitsproject; als particulier, ondernemer of overheidsinstantie kunt u een bouwplan maar een keer realiseren. Dat beseffen wij ons terdege.

Raad en daad

Daarom staan we u tijdens dit mooie, maar ook spannende en onzekere proces graag bij met raad en daad. Zowel in de voorbereiding op als tijdens de begeleiding van uw droom, kunt u op ons bouwen. Met dank aan:

  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Oog voor uw droom en wens
Nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie van uw woning Nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie van uw woning
Kernwaarden

Onze aanpak staat als een huis!

Bij Vestus houden we van efficiënt, betrokken, creatief en modern werken. Het is een schets die we al meer dan twintig jaar geleden aan het papier toevertrouwden. En omdat die aanpak nog altijd staat als een huis, blijven we erop bouwen.

Efficiënt - fundering Vestus Bouwadvies

Efficiënt

Snel werken binnen begroting!

Betrokken - fundering Vestus Bouwadvies

Betrokken

Samen dromen waarmaken!

Creatief - fundering Vestus Bouwadvies

Creatief

Binnen en buiten de lijntjes kleuren!

Modern - fundering Vestus Bouwadvies

Modern

Van virtual reality naar realiteit!!

Waarom Vestus

Efficiënt

Tijdens de realisatie van uw bouwwens krijgt u te maken met allerlei procedures, die tijd vragen. Wij stemmen de fases van uw bouwplannen zo op elkaar af dat we in de ‘wachttijd’ gewoon door kunnen werken. Zo werken we snel en overzichtelijk.

Binnen begroting

Door het inbouwen van controles op het juiste moment minimaliseren we de kans op zelfs de kleinste foutjes in ons teken- en rekenwerk. Zo blijven we binnen budget en voorkomen we dat u tijdens het bouwproces met meerprijzen geconfronteerd wordt.

Vestus kenwaarden - Efficiënt Vestus kenwaarden - Efficiënt

Betrokken

Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met u. Elk intakegesprek voeren we daarom het liefst bij u op locatie en met volle aandacht voor uw wensen en ideeën. Daarbij hebben we oog voor detail en mogelijke complicaties.

Dromen waarmaken

Niet alleen in de voorbereiding op uw bouwplannen luisteren we naar u, ook tijdens en zelfs na de realisatie doen we dat. Zo willen we tijdens het hele proces als sparringpartner met u optrekken om samen uw droom waar te maken.

Vestus kenwaarden - Betrokken Vestus kenwaarden - Betrokken

Creatief

Ontwerpen, tekenen en berekenen is onze passie. We mogen dus elke dag datgene doen, wat we het liefst doen. Daardoor bruisen we van de energie om onze kennis van materialen en producten om te zetten in de meest creatieve ideeën voor u.

Buiten de lijntjes

Als een bestemmingsplan of vergunning ons vraagt om binnen de lijntjes te kleuren, zoeken we toch de grens voor u op. We willen namelijk tekenen wat u mooi vindt! Mogen we buiten de lijntjes kleuren? Dan gaan we ook echt out of the box.

Vestus kenwaarden - Creatief Vestus kenwaarden - Creatief

Modern

Als het op ontwerp en tekenwerk aankomt, lopen we graag voorop met de nieuwste technologieën. Zo kunnen wij tekeningen digitaal naar u verzenden, 3d modelleren en daar waar nodig in hoge resolutie uitprinten, op elk door u gewenst formaat.

Virtual reality

Door ouderwets tekenwerk op papier te combineren met de allerlaatste digitale 3d technologie wekken we uw bouwproject al in vroeg stadium tot leven. Zet uw VR-bril op en loop door uw woning of pand nog ver voordat de eerste paal de grond ingaat.

Vestus kenwaarden - Modern Vestus kenwaarden - Modern

Restauratie als specialisme

Gemeentelijke- of rijksmonumenten, beschermde stads- of dorpsgezichten, industrieel erfgoed of kerkgebouwen. We zijn gespecialiseerd in de restauratie van panden met bijzondere, authentieke elementen.

Kennis van de oorsprong

Ook als u zo’n restauratie wilt combineren met een renovatie, helpen we u graag. We kennen de wegen langs de juiste instanties en weten hoe we oorspronkelijke details en bouwconstructies behouden.

Restauratie als specialisme Restauratie als specialisme
Ontdek wat we voor u kunnen betekenen
  • Efficiënt
  • Betrokken
  • Creatief
  • Modern

Contactgegevens

Bezoek ons:
Vestus Bouwadvies
Kleine Oever 2
7941 BK, Meppel
Bel ons: 0522 49 17 66

Mail ons:

info@vestus.nl