Vestus diensten

Expertise van A tot Z!

In het proces van schets tot oplevering doorloopt u vier fases. Eerst vertalen we uw wensen in een ontwerp en tekenwerk, daarna beramen we de kosten, vervolgens regelen we de vergunningen en tot slot begeleiden we de bouw.

Volledig of gedeeltelijk?

Omdat we al deze diensten in huis hebben, kunnen we de verschillende onderdelen van uw bouwproces optimaal op elkaar afstemmen. Maar ook als u afzonderlijk op een of meerdere van onze expertises een beroep doet, staan we graag voor u klaar.

Expertise van A tot Z! - Vestus Bouwadvies Expertise van A tot Z! - Vestus Bouwadvies
Vestus diensten

Ontwerp en tekenwerk

De verbouw van uw woning, de nieuwbouw van uw bedrijfspand of de restauratie van uw monument. Met welke plannen u ook bij ons aanklopt, wij ontwerpen en tekenen uw ideeën functioneel en bouwbaar maar geheel naar uw wens.
Het liefst ontwikkelen we voor u een geheel eigen plan, dat modern is vormgegeven en functioneel. We letten op looplijnen in uw woning, de routing door uw bedrijfspand en oriëntatie op de zon bij uw energie neutrale woning.

Maar u heeft vast eigen ideeën, een voorbeeld in het echt of op het internet gezien. Dit zal nooit een één op één kopie zijn maar wij boetseren deze beelden en ideeën tot een geheel dat uw eigen ontwerp wordt en waar u zich thuis voelt.

Ontwerp en tekenwerk - Vestus diensten Ontwerp en tekenwerk - Vestus diensten

Technische engineering

Helderheid, duidelijkheid en efficiency. Zodra wij uw droom hebben vormgegeven stellen wij ook het bouwplan samen, hoe kan een aannemer dit bouwen op een degelijke en kostenefficiënt wijze.

Complete engineering

Al aan de hand van het schetsontwerp hebben wij een idee hoe een bouwwerk gebouwd moet worden. Fundering, vloeren en kap worden zo uitgedacht dat er een goed bouwbaar geheel ontstaat. Heeft u zelf speciale eisen of wensen dan nemen we deze mee.

Speciale constructies

Wij hebben ruime ervaring met duurzaam bouwen, zowel op gebied van energie als op het gebied van materialen. Een strobalen huis of een energieneutraal kantoorgebouw, wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken samen met u de beste keuzes.

Kostenberaming - Vestus diensten Kostenberaming - Vestus diensten

Omgevingsvergunning

Gemeente, provincie of monumentenzorg. Wij zorgen ervoor dat uw plannen aan de wetten, regels en bepalingen van alle betrokken instanties voldoen.

Bouwaanvraag indienen

Het indienen van uw bouwaanvraag is meer dan het afgeven van uw tekening bij de gemeente. Wij begeleiden het totale traject tot de afgifte van de omgevings-vergunning. Daarbij fungeren we bij alle partijen als aanspreekpunt namens u.

Vooronderzoek

Al voor de bouwaanvraag leggen we de basis voor een succesvol bouwplan. We achterhalen de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan, doen historisch onderzoek binnen de openbare archieven en voeren vooroverleg met de welstand.

Omgevingsvergunning - Vestus diensten Omgevingsvergunning - Vestus diensten

Bouwmanagement

Bouwteam of aanbesteding, bouwvergadering en oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw bouwplan goed staat omschreven in een bestek, begeleiden u naar een goede bouwprijs en tijdens de uitvoering.

Gunningadvies

Zodra de werktekeningen, matenplannen en technische omschrijvingen klaar zijn kunnen we een aanbestedingsprocedure opstarten en een bouwteamsamenstellen. We vergelijken offertes en geven u ons gunningadvies. Op basis van uw keuze sluiten we met alle partijen overeenkomsten.

Begeleiding en controle

Vervolgens starten we een bouwteam op. Hierin werken wij, u en de geselecteerde partners op basis van gelijkwaardigheid samen. We schrijven bouwvergaderingen uit, begeleiden de bouw en controleren de planning voor tot aan de oplevering.

Bouwmanagement - Vestus diensten Bouwmanagement - Vestus diensten

Heeft u een vraag?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht invullen
Een ogenblik geduld…
  • Efficiënt
  • Betrokken
  • Creatief
  • Modern

Contactgegevens

Bezoek ons:
Vestus Bouwadvies
Kleine Oever 2
7941 BK, Meppel
Bel ons: 0522 49 17 66

Mail ons:

info@vestus.nl